Skip to main content
  • Winkelhart blijft ondanks lockdown kloppen

    Winkelhart blijft ondanks lockdown kloppen

    15 december 2020

Oosterwolde – Vanwege de lockdown hebben ook diverse ondernemers in het centrum van Oosterwolde noodgedwongen de deuren moeten sluiten. Momenteel wordt er hard aan gewerkt om bepaalde producten en diensten te kunnen blijven leveren, bijvoorbeeld door middel van bezorging. „Blijf dus vooral lokaal winkelen”, roept Henkjan van Zanten, voorzitter van Oosterwolde Promotion op.

Een behoorlijk deel van de winkels is nog geopend. Op deze website komt een overzicht te staan van de winkeliers die de deuren hebben moeten sluiten en nu op een andere wijze hun producten en diensten aanbieden. Breng de komende weken dus geregeld een bezoek aan deze website. De ondernemers doen er alles aan om de klanten ook in deze moeilijke periode zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn.”

Besloten is om de eindejaarsactie van Winkelhart Oosterwolde tijdelijk stop te zetten. Dit uit solidariteit met de ondernemers die nu noodgedwongen gesloten zijn. De actie wordt na de lockdown weer hervat. „In Winkelhart Oosterwolde doen we het echt samen. We gaan er dan ook vanuit dat iedereen begrip voor deze beslissing heeft.”