Skip to main content
  • Welkom voor Domino’s Pizza

    Welkom voor Domino’s Pizza

    17 juli 2022

Aan de Stationsstraat in Oosterwolde is een vestiging van Domino’s Pizza geopend. De zaak wordt gerund door ondernemer Nathan Oosterhof. De speciale welkomstbox, met daarin onder andere informatie over Vereniging Hart Oosterwolde (VHO) en de Vereniging van Vastgoedeigenaren Winkelgebied Oosterwolde (VVWO), zal hem helpen wegwijs te worden binnen ondernemend Oosterwolde.

De welkomstbox is uitgereikt door Maarten Vink, bestuurslid van VHO. Naast informatie bevat de box allerlei promotiemateriaal.

Overigens is het dorp voor Nathan geen onbekend terrein. „Mijn moeder komt er vandaan. Ik zie hier volop kansen en bovendien ligt Oosterwolde handig in de buurt van Wolvega.” In deze hoofdplaats van Weststellingwerf is Nathan in 2020 een Domino’s Pizza gestart.

Domino’s Pizza Oosterwolde is vooral gericht op bezorgen en afhalen. In de nieuwe zaak zijn slechts een paar plekjes gerealiseerd waar je ter plekke je bestelling kan nuttigen. Het grootste gedeelte van de zaak bestaat uit de keuken. Van de Rabobank die voorheen in het pand was gevestigd, is eigenlijk niets meer te herkennen. „Ik denk dat er slechts één bestaande muur is overgebleven”, zegt Nathan lachend. „Verder is alles volledig nieuw opgebouwd.”

De eerstkomende periode zal Nathan elke dag in Oosterwolde aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken.