Skip to main content
  • Tim Coronel te gast in Winkelhart

    Tim Coronel te gast in Winkelhart

    16 november 2021

De bekende coureur Tim Coronel heeft een bezoek gebracht aan Winkelhart Oosterwolde. Hij hield in de zaak van Fietsspecialist André de Vries een lezing voor een kleine groep winkeliers en pandeigenaren. „Inspirerend en motiverend”, zo concludeerde de organisatie na afloop tevreden.

De netwerkbijeenkomst was georganiseerd door Oosterwolde Promotion en de Vastgoed Vereniging Winkelgebied Oosterwolde (VVWO). Marketingmanager Niels Tel had Coronel bereid gevonden om naar Oosterwolde te komen. Coronel gaf een lezing over ondernemerschap en motivatie aan de hand van het thema ‘van samen werken naar samenwerken’.

Naast enthousiast spreker is Coronel in het dagelijkse leven te vinden bij Coronel Entertainment waar hij samen met twee broers een kartbaan, een klimbaan en lasergame arena runt. Zijn levensmotto: ‘Eat my dust! Never give up!’. Hij maakte een interessante link tussen de topsport en het bedrijfsleven.

De aanwezigen reageerden zeer enthousiast. „We zijn met elkaar al op de goede weg”, aldus Henkjan van Zanten, voorzitter van Oosterwolde Promotion. „Deze bijeenkomst heeft het enthousiasme om samen te bouwen aan een prachtig en krachtig Oosterwolde verder versterkt.”

Voorafgaand aan de bijeenkomst werd er door alle aanwezigen gegeten bij restaurant de Balkan. Na afloop van de lezing was er ook nog ruim de gelegenheid om met elkaar en Tim Coronel in gesprek te gaan. Tel: „We kunnen terugkijken op een bijzonder inspirerende en gezellige avond. Gelukkig kon alles op basis van de anderhalve meter en het beperkte gezelschap doorgang vinden.”