Skip to main content
  • Uitgereikte prijzen eindejaarsactie

    Uitgereikte prijzen eindejaarsactie

    15 januari 2024

Afgelopen week werden de hoofdprijzen van de Eindejaarsactie Oosterwolde feestelijk uitgereikt door niemand minder dan onze eigen lokale ‘Gaston,’ Joost Simons (eigenaar Juwelier Simons). De afgelopen vier weken werden meerdere winnaars verrast met een weekprijs. Vorige week ontvingen maar liefst 7 gelukkige winnaars een fantastische hoofdprijs.

De Eindejaarsactie die elk jaar in december van start gaat, kon rekenen op een ongekend enthousiaste respons. Met maar liefst 92.450 unieke codes ingevuld op de website Oosterwolde.nl in de afgelopen weken, heeft de actie een recordaantal deelnemers aangetrokken.

Joost Simons, die de hoofdprijzen aan de gelukkige winnaars mocht uitreiken, benadrukte het belang van lokale steun en deelname aan dergelijke initiatieven. “Het is fantastisch om te zien hoe onze gemeenschap zich verenigt en lokale ondernemers met hun aankopen ondersteunt.”

De organisatoren van de Eindejaarsactie willen hun dank uitspreken aan alle deelnemende winkeliers en natuurlijk aan de inwoners van Oosterwolde en omliggende dorpen voor hun enthousiaste betrokkenheid bij deze actie.