Skip to main content
  • Nieuwe sfeerverlichting

    Nieuwe sfeerverlichting

    31 oktober 2023

Winkelhart Oosterwolde is klaar voor de komende feestdagen. Eind oktober is er nieuwe sfeerverlichting opgehangen. De reacties hierop zijn zeer positief. Met name de boom met harten op de Brink trekt veel bekijks.

De verlichting is op deze plek op donderdag 19 oktober symbolisch ontstoken door burgemeester Jack Werkman. „Ik had graag het hele winkelgebied in het licht gezet, maar dat schijnt technisch niet mogelijk te zijn”, zei hij lachend. „Het aanzetten van deze boom, een echte eyecatcher overigens, symboliseert daarom het aansteken van de nieuwe verlichting in het hele winkelgebied. Iets waar de BizO, de samenwerking tussen de ondernemers- en vastgoedvereniging en de gemeente, al jaren naar toe heeft gewerkt om dit voor elkaar te krijgen en waar we met z’n allen heel trots op mogen zijn.”

De sfeer- en feestverlichting is geleverd door Starlight. Zij hebben hun uiterste beste gedaan om ons winkelhart te voorzien van feestelijke sfeerverlichting gedurende de gezelligste maanden van het jaar. Uiteraard is de nieuwe verlichting voorzien van ledverlichting wat e.e.a. duurzaam maakt.