Skip to main content
  • Martin Reidsma opent deuren op nieuwe locatie

    Martin Reidsma opent deuren op nieuwe locatie

    24 september 2023

Martin Reidsma Fotografie heeft op zaterdag 23 september de deuren geopend van zijn nieuwe winkel aan de Nanningaweg 3b. Het bestuur van Winkelhart Oosterwolde was ook bij de opening aanwezig om de fotograaf van harte welkom te heten op de nieuwe locatie.

De vorige winkel aan de Snellingerdijk moet wijken voor de komst van een nieuwe Aldi. In het voormalige pand van Scheer & Foppen werd een nieuwe locatie gevonden. De afgelopen maanden is keihard gewerkt om er iets moois van te maken. Wie de drempel overstapt kan enkel concluderen dat hem dat meer dan goed is gelukt.

De in totaal 170 m2 is door middel van kleurgebruik in tweeën gesplitst. Links, in het ‘blauwe’ gedeelte, heeft de afdeling fotografie een plekje gekregen. Rechts is groen geworden en bestemd voor Verrekijkerstores. Echte ‘eyecatchers’ zijn het diorama en de historische fotowand. Het is allemaal door Martin zelf bedacht en gemaakt. Doel was om een winkel met beleving creëren en daarin is hij absoluut geslaagd.

Doordat de nieuwe locatie over flink wat meer vierkante meters beschikt, heeft Martin Reidsma Fotografie het aanbod behoorlijk kunnen uitbreiden. Stond er in de vorige winkel een kleine tien meter aan lijsten opgesteld, nu is er wel twintig meter aan lijsten beschikbaar. Daarnaast staat er een nieuwe ‘picture kiosk’ in de winkel. Tevens is het vanaf heden mogelijk om bij Martin Reidsma Fotografie je rijbewijs te laten verlengen.