Skip to main content
  • Koplopers delen € 600,- aan horecawaardebonnen uit

    Koplopers delen € 600,- aan horecawaardebonnen uit

    28 juni 2021

Acht deelnemers aan de Vaderdag-actie van de Koplopers van Winkelhart Oosterwolde hebben zaterdagmiddag een horecacheque ter waarde van € 75,- ontvangen. Hiermee is deze succesvolle actie feestelijk afgesloten.

De dagen voorafgaand aan Vaderdag kregen klanten die een aankoop deden bij één van de Koplopers een actiekaartje. Het enige wat je moest doen om kans te maken op een gezellig uitje bij de plaatselijke horeca, was het afmaken van de slogan ‘Ik koop in Winkelhart Oosterwolde, omdat….’.

Er kwamen ontzettend veel leuke inzendingen binnen, zoals ‘van chocola tot een fiets, het ontbreekt je hier aan niets’, ‘ik vind dat kopen in eigen dorp het nieuwe ‘normaal’ zou moeten zijn’ en ‘het hart klopt in precies de juiste plaats’.

Uit alle inzending zijn de volgende winnaars gekozen: Henk v/d Heide, Sanne Roeters, Reinalda Knol, Adrie Kamps, Eppie Lousma, Alida Drenth, Silven Nijholt/Gerda Smit en Jorrin Jansma. Zij kregen zaterdag bij Koploper André de Vries de prijs uitgereikt. Names de horeca was Lindsay Stuifzand van TRAMBAAN8 aanwezig. De winnaars mogen zelf beslissen waar ze hun tegoedbon gaan besteden: Het Bruin Café, Het Wapen van Ooststellingwerf, Stationsplein 2 of TRAMBAAN8.