Skip to main content
  • Jay Jay Boske onderstreept belang samenwerking Winkelhart

    Jay Jay Boske onderstreept belang samenwerking Winkelhart

    13 juni 2023

„Hoe jullie hier samenwerken, daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.” Het zijn de woorden van de bekende YouTuber Jay Jay Boske gisteravond tijdens een netwerkbijeenkomst van Winkelhart Oosterwolde. Hij nam de ongeveer vijftig aanwezigen mee in zijn eigen ondernemersreis en gaf volop advies en tips onder andere over de inzet van social media. Volgens de influencer zijn de ondernemers in Oosterwolde op de goede weg.

De netwerkbijeenkomst was opgezet door Verenging Hart Oosterwolde (VHO) en de Vereniging van Vastgoedeigenaren Winkelgebied Oosterwolde (VVWO) in samenwerking met de gemeente. „Een netwerkbijeenkomst om de verbinding met elkaar nog verder te versterken”, aldus Maarten Vink, bestuurslid van de VHO. „We hebben de afgelopen jaren al mooie stappen gezet wat betreft samenwerking. Gezien de resultaten gaan we graag op deze ingeslagen weg verder.”

In november 2021 werd voor de eerste keer een grote netwerkbijeenkomst gehouden met als gastspreker Tim Coronel. „Dit keer hadden we als organisatie de bekende influencer en ondernemer Jay Jay Boske weten te strikken, iets waar we erg trots op zijn”, aldus marketingmanager Niels Tel.

YouTube-kanaal

De avond ging van start met een lopend buffet bij Stationsplein 2. De bijeenkomst werd daarna voortgezet bij André de Vries, de Fietsspecialist. Jay Jay Boske hield daar een inspirerende presentatie over zijn eigen loopbaan. Van rugbyspeler tot het opzetten van een eigen YouTube-kanaal en de onderneming DAY1 Lifestyle. Zelf heeft hij ook ervaren dat samenwerken van essentieel belang is, evenals de inzet van social media.

Onder zijn leiding werd door de aanwezigen in groepjes nagedacht over doeltreffende berichten voor de social media van het Winkelhart. Eefje Kaanen van Perron 11 pakte haar kans (eveneens een tip van de gastspreker, altijd de kansen pakken, hoe klein ze ook zijn) – en stak Jay Jay Boske ter plaatse in een outfit uit haar winkel. Benieuwd hoeveel respons dit bericht straks gaat opleveren, maar hoe dan ook kijken alle aanwezigen terug op een geslaagde netwerkbijeenkomst.