Skip to main content
  • Calipage | ELS Office verder in Winkelhart

    Calipage | ELS Office verder in Winkelhart

    21 juli 2023

Calipage | ELS Office heeft na bijna dertig jaar het opvallende piramidegebouw aan de Venekoterweg verlaten. Het bedrijf wordt voortgezet in hartje Oosterwolde. Het voormalige pand van Erica Bloemen is omgetoverd tot een prachtige winkel in kantoorartikelen, hobbymaterialen, printservice, computerbenodigdheden, reparatie en automatisering. „Deze locatie is een stuk toegankelijker, waardoor we met name de particuliere markt een stuk beter kunnen bedienen”, zegt eigenaar Ben Oostra. De deuren van de gloednieuwe winkel zijn inmiddels geopend.

Na zoveel jaren het pand verlaten waarvan je zelf het ontwerp hebt bedacht en samen met je ouders hebt laten bouwen. Het was geen makkelijke beslissing. Al een aantal jaren speelde Ben met het idee om te verhuizen. „Wat dichter naar het centrum, zodat klanten wat makkelijker bij ons binnen kunnen lopen.” Dat E.L.S. Kantoorefficiency begin 2020 verder ging als eerste Calipage-vestiging in Nederland gaf uiteindelijk de doorslag. Hierdoor werd het assortiment flink uitgebreid met veel hobbymaterialen en schoolspullen. „Onze winkelfunctie werd hierdoor nog groter, waardoor ik gericht op zoek ben gegaan naar een nieuw pand.”

Repro

Klanten vinden er onder andere een uitgebreid reprogedeelte. Je kunt er terecht voor alle soorten prints in elk formaat. Van beachflags, posters en stickers tot een kopietje, prints op canvas, plexiglas en T-shirts. „Prints van groot tot klein formaat en op verschillende materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos”, aldus de ondernemer.

Naast het reprogedeelte biedt de winkel een zeer uitgebreid assortiment kantoor- en hobbyartikelen. „In totaal ruim 18.000 artikelen. Te bestellen via de webshop, maar we hebben dus ook heel veel producten in de winkel zelf liggen.” Je kunt het zo gek niet bedenken of Calipage | ELS Office heeft het in huis. Van opbergmappen, insteekhoezen, lijm, plakband, hangmappen en agenda’s tot perforators, scharen, stempels en etuis. Daarnaast hobbyproducten om mee te kunnen boetseren, schilderen, tekenen, kalligraferen of knutselen.

Automatisering

Zowel bedrijven als particulieren kunnen er ook terecht voor alles op het gebied van ICT. Van het aanleggen van complete systemen tot het installeren van software, maar ook advies, implementatie en beheer. „Daarnaast hebben wij een eigen technische afdeling waar klanten hun PC of laptop ter reparatie of onderhoud kunnen aanbieden. Vooral nu Experience Computers onlangs de deuren heeft gesloten, voorzien we hiermee in een grote behoefte.” Bij Calipage | ELS Office zijn ook computers, laptops, tablets, printers en aanverwante artikelen te koop.