Skip to main content
  • Vernieuwde Albert Heijn feestelijk heropend

    Vernieuwde Albert Heijn feestelijk heropend

    16 november 2022

Na een grondige verbouwing is Albert Heijn Oosterwolde dinsdagmorgen 15 november om 11.00 uur feestelijk heropend. Al ruim voor openingstijd stonden tientallen mensen in de rij om als één van de eerste klanten naar binnen te mogen. „De reacties op de nieuwe winkel zijn fantastisch”, reageert supermarkteigenaar Henkjan van Zanten blij en dankbaar. „De ruimere opzet wordt absoluut  gewaardeerd, evenals het nog bredere assortiment.”

Het was aan Jannie Idema (86), tante van de ondernemer en zelf jarenlang kruidenier geweest, de eer om de openingshandeling te verrichten. Samen met Van Zanten knipte ze het lint bij de ingang door. Vervolgens kon iedereen naar binnen. Naast het bewonderen van de nieuwe winkel en natuurlijk inkopen doen, konden klanten op de foto met de bekende Albert Heijn-hamster. Er werd gratis koffie geserveerd en er stond voor de eerste 2500 klanten iets lekkers klaar.

In tien dagen tijd is de supermarkt compleet vernieuwd. De panden waar voorheen nog Trekpleister en Hans Anders waren gevestigd, zijn bij de supermarkt getrokken. Onder andere het versplein is een stuk groter geworden. Helemaal nieuw is onder andere het assortiment verse sushi en schepvis, vrije uitloopeieren van Van Weperen, rasaardappelen van Greydanus en bier van de Epicurist. „Verse, lokale en regionale producten waar we trots op zijn deze te kunnen verkopen.”

Bij de opening van de winkel waren onder andere de besturen van Vereniging Hart Oosterwolde en de Vereniging van Vastgoedeigenaren Winkelgebied Oosterwolde aanwezig om namens het gehele Winkelhart de felicitaties over te brengen. Een prachtige, vernieuwde supermarkt die nog meer bezoekers naar het Winkelhart zal trekken.