Skip to main content
  • Rapunsel – Kinderboeken en meer

    Rapunsel – Kinderboeken en meer

    Stipepassage 2
Op 1 mei 2024 is in Winkelhart Oosterwolde de tweede vestiging van Rapunsel geopend. Bij deze speciaalzaak kun je terecht voor kinderboeken, boeken voor jong volwassenen, educatieve spelletjes, kaarten en leuke cadeautjes.
Sinds september 2020 is Linda Schipper al eigenaar van Rapunsel in Assen. Daar is nu de vestiging in het centrum van Oosterwolde bijgekomen. Linda is dol op lezen en heeft met deze winkels van haar hobby haar werk kunnen maken. Missie van Rapunsel is om het leesplezier onder kinderen te bevorderen.
De winkel herkent het belang van lezen voor de ontwikkeling van jonge kinderen en streeft ernaar om van lezen een spannende en plezierige ervaring te maken. Met een uitgebreid assortiment, dat zorgvuldig is samengesteld uit de mooiste en meest inspirerende kinderboeken, wil Rapunsel niet alleen de fantasie van kinderen prikkelen, maar hen ook kennis laten maken met de onbegrensde mogelijkheden die boeken bieden. „We kijken ernaar uit om samen met u en uw kinderen op zoek te gaan naar de leukste boeken.”
Rapunsel is echter meer dan alleen een boekhandel; het is een plek waar ouders en kinderen samen kunnen komen om de wondere wereld van verhalen te ontdekken. Naast boeken biedt de winkel een selectie van educatief speelgoed, kaarten en cadeautjes. Het inpakken van een aankoop doen ze graag bij deze speciaalzaak, want het is en moet een feestje zijn om iets van Rapunsel uit te pakken.
Naast de fysieke vestigingen van Rapunsel kun je ook online je inkopen doen bij deze winkel.

Rapunsel – Kinderboeken en meer

Contactgegevens

  • Stipepassage 2
  • 8431 WD Oosterwolde
  • 0516 – 306494

Openingstijden

  • Dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 17.30 uur
  • Zaterdag 09.30 – 17.00 uur