Skip to main content

Vereniging Hart Oosterwolde

‘Samen naar een prachtig en krachtig winkelgebied van Oosterwolde.’

Wat is VHO en wat doet de VHO?

Samen voor een prachtig en krachtig Oosterwolde, dat is waar de Vereniging Hart Oosterwolde voor staat. Dat doen we in nauwe samenwerking met de gemeente Ooststellingwerf en vastgoedondernemers. Een unieke en succesvolle formule. Ons kleurrijke winkelhart bruist volop. Er worden geregeld activiteiten en acties gehouden en we zorgen voor een gezellige aankleding van het centrum. Daarnaast geeft deze website een mooi overzicht van wat ons centrum allemaal te bieden heeft.

Doel VHO

De VHO behartigt de gezamenlijke belangen van de leden van de vereniging, bijvoorbeeld door plannen te maken voor de besteding van de BIZ-bijdragen of andere gelden. Daarnaast staat het netwerken tussen leden centraal.

Leden

Alle ondernemers binnen het gebied van Winkelhart Oosterwolde kunnen lid worden van de VHO. Speciaal voor ondernemers die buiten het gebied vallen, maar wel betrokken willen zijn, is het lidmaatschap ‘Vrienden van Hart Oosterwolde’ in het leven geroepen. Deze leden zijn bij alle bijeenkomsten en vergaderingen van harte welkom, maar hebben geen stemrecht. Op dit moment telt de VHO

Welkom

Heeft u een onderneming in Winkelhart Oosterwolde en bent u nog geen lid? Meld u vandaag nog aan. Het lidmaatschap kost slechts € 50,- per jaar. Via de vereniging leert u niet alleen de andere ondernemers kennen, maar kan ook aangesloten worden bij acties en activiteiten. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Bestuur

Het bestuur van VHO bestaat momenteel uit vier leden. Zij proberen de belangen van de leden zo goed mogelijk te behartigen. Maandelijks komen zij bijeen.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met hen op via info@oosterwolde.nl.

Henkjan van Zanten – voorzitter
Eigenaar Albert Heijn Oosterwolde.
Gedreven, positief, enthousiast en een echte verbinder.

Anita Boel – secretaris
Eigenaar FotoTekst.nl
Creatief, flexibel, energiek en sterk in communicatie.

Maarten Vink
Pragmatisch, ambitieus, sociaal en oplossingsgericht