Skip to main content
  • Geslaagde eerste wijnloop

    Geslaagde eerste wijnloop

    4 oktober 2024

Gisteravond vond de allereerste Wijnloop plaats in Winkelhart Oosterwolde, en het evenement was meteen een schot in de roos! Maar liefst 80 enthousiaste deelnemers wandelden door het centrum en genoten van heerlijke wijnen tijdens een unieke wijnproeverij langs 12 verschillende winkels.

De deelnemers werden bij elke winkel hartelijk ontvangen en kregen de kans om een speciaal geselecteerde wijn te proeven, terwijl ze tevens kennismaakten met het diverse winkelaanbod van Oosterwolde. De combinatie van lokaal winkelen en culinaire verwennerij bleek een perfect recept voor een gezellige avond.

Met levendige gesprekken, een ontspannen sfeer en mooie ontdekkingen bij de winkels, was de Wijnloop een geweldige manier om het winkelhart op de kaart te zetten. De deelnemende winkeliers waren enthousiast over het succes en hopen dat dit evenement een jaarlijkse traditie wordt.

Een deelnemer vertelt: “Het was een ontzettend leuke avond! We hebben niet alleen genoten van heerlijke wijnen, maar ook nieuwe winkels ontdekt. Echt een aanrader!”

Gezien de positieve reacties van zowel deelnemers als ondernemers, lijkt een vervolg op de Wijnloop in de toekomst zeker mogelijk. Winkelhart Oosterwolde bruist!