Skip to main content
 • Ooststellingwerf Beweegt

  Test

 • Winkelhart Oosterwolde

  Gezellig, compleet en GEWOON DICHTBIJ!

 • Winkelhart Oosterwolde

  Een groot aanbod vakspecialisten, GEWOON DICHTBIJ!

 • Winkelhart Oosterwolde

  Zeer goed bereikbaar, gratis parkeren en GEWOON DICHTBIJ!

 • Winkelhart Oosterwolde

  Gelegen aan de Turfroute, een sfeervol centrum en GEWOON DICHTBIJ!

Start eindejaarsactie 2023: 4 december

Van 4 december 2023 t/m 31 december 2023 verloten we wekelijks diverse leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers. Ook verloten we daarnaast aan het eind van de periode ook nog eens 8 hoofdprijzen! Bij elke aankoop in het winkelhart ontvang je bij de meeste winkeliers een unieke actiekaartje met code. Klik op de volgende link om naar de eindejaarsactie pagina te gaan en je actiecodes in te voeren en meer informatie te lezen over de prijzen en voorwaarden. 

https://oosterwolde.nl/eindejaarsactie-2023/

Maak kans op fantastische prijzen bij Winkelhart Oosterwolde en neem deel aan onze eindejaarsactie. 

Winkelhart Oosterwolde

Het centrum van Oosterwolde heeft verrassend veel te bieden. Kijk eens rond in Winkelhart Oosterwolde en maak kennis met de gastvrijheid, uitstekende service en hoge kwaliteit producten die de diverse ondernemers te bieden hebben. Een breed aanbod, voor jong en oud. En dat GEWOON DICHTBIJ.

Oosterwolde is de hoofdplaats van de gemeente Ooststellingwerf. Het dorp ligt aan de turfroute en is de ideale locatie voor uren winkelplezier. Het aanbod is divers en uitgebreid. De diverse horecagelegenheden bieden de mogelijkheid om gezellig een drankje en/of hapje te nuttigen.

Kortom: Winkelhart Oosterwolde biedt een compleet assortiment en heeft alles in huis wat u maar nodig heeft. Van supermarkten, kledingzaken en speelgoedwinkels tot bakkers, kapsalons en rijwielhandels.

Uitgelicht – Makelaardij De Smelthe

Zoekt u een woning of wilt u juist verkopen? Kom dan langs bij Makelaardij De Smelthe in Oosterwolde.

Makelaardij De Smelthe is een zeer ervaren makelaarskantoor uit Oosterwolde. Het kantoor is gespecialiseerd in Ooststellingwerf en omstreken, zoals Opsterland en Weststellingwerf, maar kijkt soms ook graag even over die gemeentegrenzen heen. Niet te ver, trouwens, want voor een makelaar (en zijn klanten) is het goed om de focus op één bepaald gebied te hebben. En voor De Smelthe is dat Zuidoost-Friesland.

Het grote voordeel van Makelaardij De Smelthe is de kennis van de regio én de kennis van de markt. Er verandert in Zuidoost-Friesland geen woning van eigenaar zonder dat De Smelthe ervan weet. En omdat het kantoor is aangesloten bij de NVM, heeft men ook nog eens toegang tot waardevolle databanken. 

De NVM-makelaars Ron Bakker en Roelien Boonstra-Cats zijn dus thuis in de lokale huizenmarkt en daar kunt u als verkopende partij optimaal van profiteren. Maar ook bij de aankoop van een woning biedt De Smelthe de juiste begeleiding. Daarnaast kunt u bij het uitvoeren van een taxatie vertrouwen op de expertise van de beëdigd taxateurs van De Smelthe.

Kom gerust eens langs bij het kantoor aan de Stationsstraat 1a. Er is altijd iemand aanwezig die u direct verder kan helpen.

Volg ons op social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCentrumplattegrond