• Eindejaarsactie

Eindejaarsactie is herstart!

De spetterende eindejaarsactie van Winkelhart Oosterwolde wordt donderdag 20 mei herstart. Tot en met 9 juni maakt het winkelend publiek wekelijks kans op zo’n duizend euro aan prijzen. Daarbij komen ook nog eens vier fantastische hoofdprijzen, waaronder een Ford Ka!

Vanwege de lockdown werd de actie eind vorig jaar noodgedwongen stilgelegd. Veel ondernemers moesten de deuren van hun zaak sluiten. „Na de eerste twee succesvolle actieweken, is toen besloten de actie te pauzeren”, legt Jessica Simons van de eindejaarscommissie uit.

De draad wordt nu weer opgepakt. „De regels zijn versoepeld. We staan te popelen om de actie te herstarten, want iedereen kan wel wat positiviteit gebruiken.” Vanaf 20 mei ontvangen klanten bij elke aankoop in Winkelhart Oosterwolde een actiekaartje met unieke code. Deze kan ingevuld worden elders op deze website. Aan het einde van elke themaweek (in totaal nog drie) worden de winnaars bekendgemaakt.

Ook de deelnemers aan de eerste twee actieweken die al zijn afgerond, dingen nog steeds mee naar de vier hoofdprijzen.Inderdaad, we geven gewoon een auto weg. Dit in samenwerking met autobedrijf Ford Jitze Hoogterp”, vertelt Simons enthousiast. „En dat is niet de enige hoofdprijs. Albert Heijn heeft één minuut gratis winkelen beschikbaar gesteld, Expert een 43 inch smart tv en Experience Computers een Lenovo laptop 14 inch.”

Een compleet overzicht van alle prijzen is te vinden op deze website. „We willen benadrukken dat iedereen ondanks corona veilig in ons centrum kan komen winkelen”, aldus Simons. “We hebben allemaal de benodigde maatregelen genomen, dus koop lokaal en win!”

“We hebben allemaal de benodigde maatregelen genomen, dus koop lokaal en win!”

Vul hier jouw actiecode in! 

Heb jij meerdere actiecodes? Helaas is het technisch niet mogelijk om deze in één aanmelding in te vullen. Je kunt slechts 1 code per aanmelding/formulier invullen. Hierdoor zal je dus meerdere formulieren moeten invullen. Excuses voor het ongemak. En nu duimen maar! 

  Ga je akkoord met onze algemene Spelvoorwaarden?

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Maak kans op fantastische prijzen!

  Vijf weken lang kans op prachtige prijzen, waaronder kleding- en wooncheques ter waarde van €250, beautycadeaus en een jaar lang gratis brood, staatsloten, tompoucen en nog veel meer. ELKE WEEK MEER DAN €1.000 AAN PRIJZEN! 

  Maak kans op fantastische prijzen. Bij elke aankoop in één van de winkels van het winkelhart krijg je een actiekaartje met daarop een unieke wincode. Met deze wincode maak je automatisch kans op het winnen van prijzen waaronder een auto, 1 minuut gratis winkelen, een laptop en een televisie. 5 weken lang zijn er verschillende prijzen te winnen. Elke week vindt er een onafhankelijke loting plaats. Vul jij unieke actiecode hieronder in en wie weet win jij een leuke prijs! 

  Ontdek de 4 hoofdprijzen!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Contact

  • Postbus 119

  • 8430 AC Oosterwolde

  • info@oosterwolde.nl