Skip to main content
  • Wijnloop

    Wijnloop

    donderdag 12 september 2024 – 18:00
  • Trambaan Oosterwolde

Wat is de Wijnloop?

De Wijnloop is een gezellig evenement dat plaatselijke winkels in het zonnetje zet. Met een van tevoren gekocht wijnglas kunnen deelnemers bij verschillende deelnemende winkels in Oosterwolde wijn proeven. Deelnemers mogen hun eigen route bepalen, zodat er geen opstoppingen ontstaan. Het draait hierbij vooral om gezelligheid en ontdekking.

Hoe werkt het? Door een ticket te kopen, reserveer je een glas dat je binnen een week kunt ophalen bij een van de deelnemende winkels in Oosterwolde. Met dit glas wandel je van winkel naar winkel om verschillende wijnen te proeven. Na afloop mag je het glas houden als aandenken aan dit leuke evenement.

Waarde voor het Winkelhart De Wijnloop wordt georganiseerd om het Winkelhart van Oosterwolde extra bekendheid te geven. Door unieke evenementen zoals deze te organiseren, wordt het imago van het Winkelhart versterkt en onderscheidt het zich van andere winkelgebieden. De Wijnloop biedt ook extra promotie voor de deelnemende winkels; deelnemers maken kennis met de winkels terwijl ze wijn proeven, wat de kans vergroot dat ze terugkomen voor toekomstige aankopen. Daarnaast bevordert de Wijnloop sociale interactie tussen de deelnemers, wat bijdraagt aan een hechte lokale gemeenschap.

Wanneer is de Wijnloop? De Wijnloop vindt plaats op 12 september 2024 van 18.00 tot 21.00 in het winkelcentrum van Oosterwolde. Mis het niet en geniet van een avond vol wijn, gezelligheid en ontdekking!